برای تقویت شنوایی پنیر بخورید
کارشناسان براین باور هستند که انواع پنیر دارای ترکیبات شیمیایی خاصی هستند که میتواند کم شنوایی و حتی ناشنوایی را درمان کند.
متخصصان با بررسی برروی حیوانات در آزمایشگاهها دریافتند ماده شیمیایی موجود در پنیر به نام “دی متیونین” باعث محافظت از آسیب به سلولهای عصبی در گوش میشود.
کارشناسان اکنون آزمایش مصرف پنیر و بررسی اثرات آن بر افزایش قدرت شنوایی و ترمیم آسیبهای وارده به اعصاب گوش را برروی ۶۰۰ داوطلب ارتش آمریکا آزمایش کردهاند.
دلیل انتخاب این داوطلبان حضور در جنگها و تیر اندازی بوده که سبب آسیب شنوایی در آنها شده است.
براساس تحقیقات، قرار گرفتن در معرض صداهای بلند میتواند به بخش مو مانند سلولها در حلزون گوش آسیب برساند و سبب اختلال در ارسال سیگنالهای صوتی به مغزشود.
اقامت در مکانی که در آن سر و صدای بسیار زیاد وجود دارد باعث تشکیل رادیکالهای آزاد در گوش شده و در دراز مدت باعث ناشنوایی و کم شنوایی میشود.
کارشناسان این نوید را به افراد میدهند که مصرف پنیر که حاوی ” دی متیونین” است به عنوان یک اسید آمینه مفید میتواند از آسیبهای شنوایی جلوگیری کند.
در عین حال مصرف حجم بسیار بالایی از پنیر نیز میتواند باعث مشکلات گوارشی و نیز بالا رفتن چربی و فشار خون فرد شود.
پژوهشگران این ماده مفید شیمیایی را در تمامی انواع پنیر شناسایی کرده اند وبه افرادی که در محیطهای پرسر و صدا کار میکنند توصیه میکنند مصرف روزانه پنیر را در رژیم غذایی خود قرار دهند.
در عین حال مصرف پنیر تمامی مشکلات شنوایی را برطرف نمیکند وافراد باید در مکانهای پر سر و صدا از وسایل ایمنی برای محافظت از گوش خود استفاده کنند.
دیدگاهتان را بنویسید